Räddningen för den gamla kroppen

Nu är det väl inte direkt så att jag är lastgammal, men det har varit tufft att ta sig ur sängen den senaste tiden. Jag har gjort mina försök till att träna och hålla igång kroppen, men det har aldrig riktigt fungerat som jag har velat. Till saken hör att jag faktiskt tycker om att träna, riktigt mycket också. Jag höll på en hel del när jag var yngre, och den där känslan av glädje och adrenalin som man får när man tränar får jag fortfarande idag.

Men det är kroppen som sätter käppar i hjulen, och stoppar mig från att fortsätta. Så det är därför som jag är ute efter något som jag hjälpa mig mot mina ömma leder, som jag får precis varje gång efter att jag har tränat. Det är lederna som gör att jag inte tar mig för att gå ut och träna igen, för att det gör helt enkelt för ont. Men jag vet med mig att det finns liniment som kan hjälpa mot sådana besvär. Jag vet att jag såg det när jag var ungdom, att de äldre i klubbarna jag spelade i hade olika former av liniment, och de verkade ju klara sig bra på dem. Varför skulle inte jag?

Kanske tigerbalsam?
Jag kommer ihåg att ett av de här linimenten hette tigerbalsam, och att det luktade något alldeles förskräckligt. Det var som en käftsmäll som träffade ens näsborrar varje gång någon i laget använde sig av det. Men som min kära mor alltid säger, det som känns allra mest är också det som hjälper bäst. Med andra ord så måste tigerbalsam vara något alldeles fantastiskt effektivt, för det är verkligen något som bränner till i näsborrarna. Då kan man bara tänka sig hur mycket det bränner till, och hjälper, ömmande och smärtande leder.

…eller kanske Linnex?
Det verkar också som att det finns andra grejer som är minst lika bra, om inte till och med bättre än vad tigerbalsam är. Jag kom över den här filmen när jag satt och googlade på tigerbalsam och jag tycker det talar sitt tydliga språk.

Med andra ord lär jag kolla upp Linnex och jag hittade produkten på svensktkosttillskott.se. Till min förvåning (faktiskt) så var det inte heller speciellt dyrt, så jag passade på att köpa två när jag ändå var där. Om det är så att det här linimentet kommer att hjälpa mig att träna, det vet jag inte, men jag har mina förhoppningar. Att det dessutom verkar ha fått väldigt bra omdömen gör ju inte direkt att jag ångrar köpet, så jag ser fram emot att se vilka effekter som Linnex kan ha på min kropp.

Det som framför allt är mina stora problemområden är axlar, knäleder och fotleder, och en gammal musikerkropp kan säkert tjäna på att också få lite liniment på sig. Vem vet, kanske kommer jag att börja spela bättre efter behandlingen med denna? Är ni sugna själva att prova på att köpa detta liniment så är det inte speciellt svårt. Gå in på http://www.svensktkosttillskott.se/tillverkare/linnex och klicka i några stycken så är det gjort på ett kick!