Om bloggen

Varmt välkomna ska ni vara till bloggen som kommer kretsa kring två stora ämnen, musik och inredning. Jag heter Birka Aronsson och har under många år levt sida vid sida med dessa två ämnen som på många sätt färgat min vardag. Musik är för mig lika viktigt som luften är till mina lungor, det handlar helt enkelt om att musik hjälper mig att leva mitt liv och att överleva. Det har hjälp mig på så många medvetna och omedvetna nivåer att den största olyckan jag skulle kunna uppleva är om jag skulle bli döv. Musiken är en självklar del av mitt väsen och när jag inte lyssnar försöker jag själv att komponera ihop bitar. Genom musiken kan man förklara saker som man inte kan med bilder och ord och det är den urkraften i konstarten som gjort mig alldeles förtrollad.

Precis som med musiken så behöver jag också ha en omgivning som jag kan trivas i och må bra utav. Det handlar då om att bona sitt hem på ett sätt som ger en kraft och energi, för har man det motsatta kommer det aldrig vara en härlig upplevelse att komma hem. Ditt hem och din inredning ska helt enkelt vara en förlängning av dig som person, där du kan hitta de bästa av dina sidor och det som får dig att känna styrka och tilltro till dig själv. Men det ska samtidigt vara källan till förnyelse och inspiration, där man kan utforska ens oupptäckta områden och fungera som ett stöd för att resan in i det okända så bli så komfortabel som möjligt.

Med andra ord är det två ämnen som jag är mycket passionerad inför. Det här kommer såklart att färga det mesta av min blogg och eftersom att jag har upplevt så fantastiska saker med båda dessa inslag i livet så vill jag mer än gärna dela med mig av mina upplevelser och kunskaper. Kanske kan mina tankar och ord hjälpa någon annan att hitta deras rätt väg i livet och om det händer skulle jag bli överlycklig. Men mestadels är bloggen till för mig, att kartlägga vad jag sysslar med för att kunna få en kronologisk ordning på mina strapatser.

En till WordPress-webbplats