Mer om slarviga musiker

Jag tänkte återknyta lite till vad jag skrev om för ett tag sedan, klichébilden av musiker. Det där att vi skulle vara lite slarviga av oss och ha det stökigt hemma. Jag kan ju inte direkt säga att det är en falsk bild, men som jag sade då så försöker jag också att inte vara ett riktigt skräckexempel, även om det kan vara svårt ibland. Det är ju tanken som räknas. Sägs det ibland, men med bara tankar så blir det ingen ordning och reda hemma, inte alls. För att få någon förändring så måste man ju också GÖRA någonting och det gjorde jag ju senast. Fixade badrummet och så. Men det finns mer att göra, och det har jag nu också gjort!

Stök runt soffan
Soffan är ett av de ställen där det lätt blir stökigt. Tidningar, böcker, spel, CD/DVD-skivor och en hel massa andra saker trängs i soffan och på soffbordet och det är ju helt enkelt inte speciellt bra. Förutom att det ser stökigt ut så blir det svårt att hitta det man letar efter. Så jag började leta efter smarta förvaringslösningar, för att få lite ordning och reda på saker och ting. Samtidigt som jag vill ha ordning och reda så finns det ju också många saker jag vill ha snabbt och enkelt tillgängligt från soffan. Ett inte helt lätt problem att lösa, men det gäller att försöka! Men faktum är att det var enklare än jag trodde det skulle vara.

Vad jag gjort är att jag köpt ett till bord. Förutom det vanliga soffbordet så har jag köpt ett avlastningsbord att ha på sidan (faktiskt så köpte jag två, ett till höger och ett till vänster). Med ett avlastningsbord så får jag massvis med extra plats över till förvaring, utan att det ligger framme och skräpar. Jag tycker att det fungerar perfekt, men det gäller att då och då, typ en gång per vecka eller varannan vecka kolla igenom vad som ligger där och typ kasta förra veckans tidningar. Annars kommer de nog att fyllas av skräp, oavsett det faktum att de ger en massa extra utrymme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *