Klichébilden av musiker

Det finns en bild av oss musiker att vi är lite, vad ska jag säga… slarviga av oss. Vi städar inte hemma så ofta som vi borde, vår personliga hygien är inte alltid den bästa och allt sådant där. Själv tycker jag att det är en överdriven bild. Jag tar ganska bra hand om mig själv, duschar minst en gång varje dag vare sig det behövs eller inte och så vidare. Dessutom försöker jag ta hand om kroppen också, så att den inte ska braka ihop fullständigt. Okej, jag kanske inte äter så bra och varierat som jag borde och det blir pizza lite väl ofta. Men jag är inget extremfall och kommer knappast att drabbas av skörbjugg, och dessutom försöker jag bättra mig, vilket går okej. Inte riktigt där ännu, men det blir bättre!

Ett korn av sanning
Men det finns ett område där jag kanske kan sägas vara lite slarvig. Fastän jag är intresserad av inredning så är jag lite dålig på att städa. Jag blir lite hemmablind helt enkelt, och märker inte när det börjar se lite småäckligt ut. Det gäller inte minst badrummet. Eller okej. Det gäller SPECIELLT badrummet! Kaklet därinne har definitivt inte samma färg idag som när det köptes. Det har hänt mer än en gång att någon kompis sagt att, fasen, du borde göra någonting åt ditt badrum. Det ser inte speciellt fräscht ut. Jag har inte kunnat göra annat än hålla med.

Bot och bättring
kakelgallerianFastän det varit uppenbart ett bra tag att jag åtminstone borde kakla om i badrummet så har jag inte gjort det. Det är inte bara för att jag är lat, jag lovar! Min ekonomiska situation är ju inte bäst i världen, och det är dyrt med kakel såvitt jag förstår. Men nu har jag som av en tillfällighet fått lite extra pengar över, och då var det bara att slå till. Mina extra pengar sammanföll också med att Kakelgallerian.se hade extra fina erbjudanden på sitt kakel. Bara att beställa och sedan leja en kompis att hjälpa till att kakla om! Resultat: fräscht badrum och inga klagomål!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *