Energi under inspelningar

Vitapost

GojibärNär man spelar in är det lätt hänt att det drar ut på tiden – riktigt länge. Då är det viktigt att man får i sig i alla fall lite näring. Pizza och kebab i all ära, men man kan behöva lite variation och helst då nyttig sådan givetvis. Till exempel ser jag alltid till att det finns Gojibär tillgängliga som snacks – nyttiga och goda bär från Kina. Nästan för goda faktiskt, så att man äter riktigt mycket av dem. Men det är ju ett riktigt i-landsproblem om något.

Gojibären är naturligtvis bra och nyttiga på alla vis, men kanske inte någonting som man blir helt mätt på. Så jag har börjat köpa in en del grejor från Vitapost, nyttiga saker som komplement till de obligatoriska pizzorna och kebaberna. Målet är ju att ingen ska få skörbjugg under den tid som inspelningar pågår, vilket ju kan vara rätt så länge ibland. Hitintills har det hela gått riktigt bra (även om vi inte drabbades av skörbjugg innan heller. Men man kan ju aldrig vara nog försiktig).

Jag tror dessutom att inspelningarna blir bättre om man är i form när man gör dem. Det finns ju en mytbild om att musiker är bakfulla och trötta när de gör sina bästa inspelningar, men det har jag aldrig trott på. Mår man bra och har energi så spelar man bättre helt enkelt. Därför är det viktigt att man får i sig de näringsämnen som kroppen behöver för att må bra när man skapar musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *