En ny säng till mig själv

Det har säkerligen inte undgått någon att jag skriver väldigt mycket om hur jag tycker att andra bör inreda sina hem. Då är det kanske många som funderar på hur jag själv gör. Jag lever som jag lär helt enkelt, och alla de tips som jag skriver här på bloggen är sådana som jag själv använder mig av när jag vill få till det i mitt hem. Alldeles nyligen så har sovrummet fått sig en välbehövlig omgång av uppdatering och under allt stök och bök insåg jag att det kommer att behövas en ny säng för att lyckas med det jag ville ha. Tills alldeles nyligen har jag har en ganska stor säng, men eftersom att jag numera är singel så är jag inte i behov av en så stor längre, den tog egentligen mest bara onödig plats. Men samtidigt har man vant sig, så jag gick inte ner till en enkelsäng inte. 150 cm blev det i alla fall.

Som vanligt när man tittar runt efter lämpliga sängar så slås man av hur extremt dyrt det faktiskt är med dessa möbler. Jag hade en ganska begränsad budget och man vill ju inte lägga två månadslöner på att få en säng som är hyfsad. Lyckligtvis upptäckte jag till slut Trademax, och jag förvånades verkligen över skillnaden i priser om man jämför med tidigare priser som man hittat. Det var svårt att tro att det var sant, men jag tog en chansning med Trademax och det visade sig vara ett av de bästa valen jag någonsin gjort. Trademax har ett förhållandevis stort utbud av sängar med priser som definitivt konkurrerar med exempelvis IKEA. Inte bara kostade sängen en bråkdel av motsvarande på andra ställen, det gick dessutom snabbt att få hem den till dörren.  Väl på plats var den perfekt och nu kan jag fortsätta färdigställa mitt alldeles egna sovrum! Denna säng va det jag köpte:

nya_sangen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *