Dags att testa musikkarriären igen

Alla som älskar musik har säkerligen någon gång i sina liv provat på sin egen musikkarriär. Det behöver inte betyda att man gått med i band eller spelar på scen, man kan helt enkelt bara ha provat på att spela ett instrument eller något liknande. Det som många inser, ganska direkt, är att det faktiskt är mycket svårare än vad det först ser ut som. I och med den insikten så är det också många som ganska snabb lägger av med det och helt enkelt njuter av att bara lyssna på musiken. Absolut inget fel med det och det är ju faktiskt bara att inse, alla kan inte blir musikstjärnor. Den insikten har även kommit till mig, men jag har å andra sidan inte låtit det sätta hinder för att jag ska bli bättre.

Jag har testat det mesta som går att testa och det är egentligen endast en sak som jag har haft talang för. Sången. Det låter inte helt förskräckligt när jag piper ur mig mina ljud och samtidigt är jag bra på att hålla takten också, vilket har fått mig till att verkligen prova vingarna ibland med min sångröst. Det är jag som har fått stå för sången på diverse bröllop och dop och det har visat sig uppskattat. Planerna som finns nu är att faktiskt gå med i en kör. Förhoppningsvis så kan jag via kören utvecklas än mer och lära känna min röst. Det är grundbulten för att jag ska kunna få en trygghet i min sång, och vem vet, kanske kommer det i framtiden dyka upp ett läge där jag kan få använda den mer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *