Allt är guld som glittrar!

För en liten tid sedan blev jag arvinge, det vill säga jag ärvde en del saker. Vanligtvis när man talar om arv så finns det ju en del sorg med i spelet och javisst, det är alltid tråkigt när någon dör. Men nu måste jag erkänna att det var en äldre släkting som jag inte hade något direkt förhållande till och inte ens träffat på över 15 år, så det var lite svårt att känna någon större sorg. Men nu alltså till arvet som jag fick (jag vet inte varför det blev jag men så blev det nu). Det bestod av en hel del olika småsaker, mest då olika smycken varav en del i guld. Då uppstod frågan vad jag skulle göra med dem. Någon sentimental bindning till dem har jag ju inte.

Ganska så snabbt uppstod tanken på att sälja dem, vilket visade sig lättare sagt än gjort. Jag trodde ju att det faktum att det var smycken och inte ”bara” guld skulle göra dem mer värdefulla, men uppenbarligen hade min släkting valt dåligt och jag upptäckte snabbt att det var lika bra att sälja dem som guld. Jag kollade runt lite hur mycket jag skulle kunna få för dem i så fall (se aktuella guldpriser här) och det verkade på mig som om http://finguld.se var det bästa alternativet. De var också enkla att anlita och det gick snabbt. Jag fick ett erbjudande på ett antal välkomna tusenlappar som jag accepterade och fick pengarna typ direkt, pengar som kommer att investeras i musik på något sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *