Ägna lite tid åt mig själv

orhangenDet är helt och fullt normalt att tröttna på sina intressen i vissa lägen. Tidigare tyckte jag att det var en väldigt jobbig känsla, då jag trodde att min passion och inlevelse höll på att försvinna. Men efter ett tag insåg jag att det enda jag behövde var en paus från alltihop, en stund där dessa väldigt känslosamma ämnen helt enkelt fick stå åt sidan och att jag kunde syssla med sådant som handlade om min fysiska och själsliga avslappning, för hur bra jag än mår av att ägna mycket tid åt mina intressen så blir man trött av det.

Därför har jag sett till att ha en back up-plan för de tillfällena. Det består av olika verktyg som jag snabbt kan ta till för att låta hjärnan fokusera på annat. En av dem är träning. Jag gillar att träna hårt och snabbt, så inte träningen tar alltför lång tid. Genom intensiv träning blir kroppen härligt trött och det är enklare för mig att gå in i ett viloläge, helt enkelt på grund av att jag måste.

Det andra är shopping. Jag älskar att shoppa och tittar runt i butiker, både på nätet och i verkliga livet. Det är skönt med förnyelse, oavsett om det gäller underkläder, ytterkläder, halsband, väskor eller örhängen. All förnyelse är bra och det ger mig samtidigt en möjlighet att forma mitt yttre som reflektion av hur jag mår. Därför är det bra när det finns många alternativ. Nu senast upptänkte jag blingit.se när jag letade efter örhängen, och utbudet var enormt. Det är en sida som jag kan spendera timmar på, för att hitta det som verkligen är jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *